Zomertip #2 – Boekenmarkt Antwerpen

Vorige woensdag gaf ik jullie de eerste zomertip. Vandaag heb ik alweer een nieuwe tip voor jullie klaar. Het is een tip die niet alleen handig is in de zomer maar waar je het hele jaar door van kan genieten. 

Elke derde zondag van de maand organiseert bibliotheek Permeke uit Antwerpen tussen 10u en 17u een heuse boekenmarkt op het Coninckplein (het plein voor de bibliotheek).  Je kan er zowel oude als nieuwe boeken kopen en verkopen. Ook worden er allerlei randactiviteiten voorzien zoals een plek waar je je rustig kan zetten om te genieten van je aankopen en een bib-corner, waar je afgevoerde boeken uit de bibliotheek voor een prikje kan kopen.

Wie zelf boeken heeft waar hij vanaf wil, kan een plekje als verkoper reserveren op het boekenplein. Voor €3 krijg je een standplaats van 10 meter.

De boekenmarkt van juli zit er helaas al op maar voor die van augustus ben je nog niet te laat. Op 17 augustus wordt het Coninckplein weer omgetoverd in een waar boekenparadijs, waar voor groot en klein wat te lezen en beleven valt. En wie er na de zomer niet genoeg van kan krijgen, kan elke maand eens een kijkje gaan nemen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s